Perämiehenkatu 6-8, 00150 Helsinki, kartta. Jäsenmaksu 35€/vuosi. Kerhon tilinumero FI83 3131 3001 2739 03, jäsenmaksuissa viestiin: jäsenmaksu ja nimi. Facebook sivumme on https://www.facebook.com/BaribalBilliard, ja suljettu ryhmä jäsenille.

Apr 22, 2012

Baribalin kevätkokouksesta terveisiä

Kevätkokous ei saanut laajaa jäsenryntäystä tänä vuonna, pitänee ensikerralla mainita että tapahtumassa on kerhon piikkiin juomatarjoilu. Paikalle saapui hallitus ja kaksi sen ulkopuolista jäsentä. Pidimme tätä luottamuslauseena viime kauden toiminnalle, ja yhtä hallitusjäsenen vaihtoa lukuunottamatta, samat toimihenkilöt jatkavat toimintaa tulevan kauden.

Puheenjohtajaksi valittiin Sami Korhonen, hallituksessa apuna Lauri Hietala (varapuheenjohtaja), Joonas Castrén (rahastonhoitaja), Kalle Verho (sihteeri), Jussi Lähteenmäki (pikkujoulu- ja viikkokisavastaavana) ja Andreas Jankes.

50 euron liittymismaksu päätettiin pitää samana. Vuotuista jäsenmaksua päätettiin korottaa viisi euroa, nostaen sen 35 euroon. Jäsenmaksu on pysynyt vuosia samana, mutta kevätkokouksen väki piti aiheellisena korottaa maksua jo pelkästään inflaation kattamiseksi.

Baribal 2012 kevätkokouksen pöytäkirja löytyy täältä.

Ystävällisin terveisin,
Sami Korhonen, pj

No comments: