Perämiehenkatu 6-8, 00150 Helsinki, kartta. Jäsenmaksu 35€/vuosi. Kerhon tilinumero FI83 3131 3001 2739 03, jäsenmaksuissa viestiin: jäsenmaksu ja nimi. Facebook sivumme on https://www.facebook.com/BaribalBilliard, ja suljettu ryhmä jäsenille.

Dec 31, 2015

Vuosikertomus 2014 - 2015

BARIBAL BILLIARD CLUB HELSINKI RY VUOSIKERTOMUS KAUDELTA 2014-2015


HALLITUS


Yhdistyksen hallitukseen kuuluivat:
Puheenjohtajana Petteri Vuorela
Varapuheenjohtajana Andreas Jankes
Rahastonhoitajana Joonas Castrén
Sihteerinä Kalle Verho
Hallituksen jäsenenä Pekka Nyman


Hallitus kokoontui kauden aikana 2 kertaa livenä,  sähköpostilla.


VUOSIKOKOUKSET


Kevätkokous pidettiin 28.5.-14, kokouspöytäkirja löytyy Google Docsista.


KILPAILUTOIMINTA


Kilpailutoiminta oli varsin vilkasta. Viikkokilpailut olivat tiistaisin vuorolistan mukaisesti vedettyinä. Muutoksena alettiin pelata vuoroviikoin kasia, ysiä ja kymppiä., Haasteena menneiden kausien tapaan on ollut saada jäsenet pitämään omat vuoronsa. Torstaisin on Baribalissa ollut myös viikkokisoja, pelimuodon määräsi vetäjä. Kaikki viikkokilpailut ovat olleet varsin suosittuja ja osanotto runsasta. Useat seuramme jäsenet osallistuivat myös hyvällä menestyksellä Suomen Biljardiliitto ry:n ranking- ja SM-kilpailuihin. Patrick Tanttu toi 10-pallon SM-pronssia ja Hannu Laine MN60-seniorien 9-pallo SM-hopeaa.
 Baribal järjesti neljät liiton kisat: Syyskaudella 2.divarin Rg2 8-pallo, 27.9. ja MN50/60 Rg4 9-pallo 22.11. Kevätkaudella MN 60 10-pallo SM-kisat 24.1. ja MN 50/60 8-pallo SM-kisat 14.-15. 3.


Kansainvälisten kilpailujen osalta seuramme on ollut aktiivinen Lauri Hietalan järjestämissä kansainvälisessä Baribal HCP-turnauksissa. Syysturnaus pelattiin Helsingissä  05-07.12.2014. Siihen osallistui seitsemisenkymmentä pelaajaa ja seuralaisia sen lisäksi, eli jälleen iso tapahtuma!
Kesäturnaus pelattiin Tallinnassa kesäkuun alussa.


SPONSOROINTI


Sponsorointi jatkoi aiempia linjauksia eli  kilpapelaajia tuettiin ja sbil- kustannuksiin osallistuttiin, joukkue SM-kisoihin löytyi hyvä ryhmä ja kerho maksoi osallistumismaksun.

TALOUS


Seuramme talous ja sen seuranta olivat hyvin tasapainossa. Rahaa suunnattiin enemmän kilpailutoimintaan ja lisenssimaksuihin, joka on kerhon perusajatuksenakin. Kiitos rahastonhoitajallemme Joonas Castrénille ( vielä kerran ), joka on kirjannut tapahtumat ylös ja hallitus on seurannut rahavirran kulkua.


HUVITUKSET

Pikkujoulut jäivät väliin, mutta kerhon kesäpäivä vietettiin puheenjohtajan kotona, biljardin ja ruokailun merkeissä. Osanotto oli kiitettävän runsasta.

No comments: